Kevätauringonsäteet toivat mukanaan unelman uudesta makuuhuoneesta. Tai eihän se huone uusi ole, mutta jotain sille on tehtävä.

 

Taustaa: vuonna -06 remontoimme asuntomme lattiasta kattoon. Asunto on vanha liikehuoneisto, joten suuriosa ikkunoistamme on näyteikkuna-kokoa! Karmivaa, mutta siihen on jo tottunut. Pienempi makuuhuone remontoitiin ajatuksella "tietokone-huone ja tuleva lastenhuone", lapsia ei silloin vielä ollut eikä ollut vielä tulossakaan. Seinät saivat oranssin värityksen. Nyt lapsia on siunaantunut meille kaksin kappalein, joten järkevintä oli siirtää lapset isompaan makuuhuoneeseen. Joudun siis nukkumaan yöni karmivan oranssissa makuuhuoneessa.

Kävin hakemassa paikallisesta rautakaupasta Tikkurilan värikartan. Joten ensimmäinen askel sisustusprojektista on otettu.

Tavoite: Maalata seinät hillitymmän väriseksi. Uudistaa huonetta tekstiilien avulla. Ostaa uusi vaatekaappi tai lipasto. Sekä uudistaa huonekalujen ilmettä mm. maalamalla ja päällystämällä kankailla.

Makuuhuone sijaitsee rakennuksen kulmassa ja kahdella sivulla on isot näyteikkunat. Sälekaihtimet ovat kokoajan kiinni, mutta silti aamuaurinko kurkkaa aikaisin sisään. Kesällä tämä akvaariohuone lämmittää itsensä jopa +35 asteen lämpöön. Tarkoitus olisikin löytää jostain laadukkaat pimennysverhot edullisesti. (voiko laadukkaan ja edullisen yhdistää samaan lauseeseen??)  Rumaa tuuletuslamppua tuskin pystyy mitenkään kaunistamaan, mutta se on valitettava välttämättömyys huoneessa, jos siellä aikoo asua kesähelteillä.

 

...nyt suunnittelemaan!