Tarjoilin tätä syntymäpäivilläni ja kakku sai kovasti kehuja. Alunperinhän resepti on Pirkka-lehdestä, mutta itse tein vähän pienemmän version.
Tässä kuitenkin alkuperäinen resepti hieman muunneltuna...
36 palaa täysjyväpaahtoleipää
Broilertäyte:
450g maustamattomia broilersuikaleita
1-2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
1/2tl mustapippuria
1tlk salsa-kastiketta
1tlk juustodippiä
Guacamoletäyte:
1/2 tlk guacamoledippiä
1 punainen paprika
Kostutus:
vettä ja sitruunamehua
Kuorrutus:
1/2tlk guacamoledippiä
150g creme fraichea
Koristelu:
1 keltainen paprika
kirsikkatomaatteja
tuorekurkkua
jääsalaattia
maissilastuja
- Ruskista broileri ja mausta se suolalla ja pippurilla. Hienonna broilersuikaleet. Sekoita joukkoon salsakastike ja juustodippi.
- Kuutioi punainen paprika.
- Leikkaa leipäviipaleista reunat pois ja lado tarjoiluastialle 9 leipäviipaletta. Kostuta leivät ja levitä päälle 1/2 broilertäytteestä.
- Lisää toinen leipäkerros ja kostuta. Levitä päälle guocamoledippiä ja ripottele päälle paprikakuutiot.
- Lisää kolmas leipäkerros, kostuta ja täytä lopulla broilertäytteellä.
- Lado neljäs voileipäkerros ja kostuta pinta. Suojaa kakku ja anna kostua viileässä yön yli.
- Sekoita guacamoledippi ja creme fraiche. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle. Koristele.
Kommentit