Ensimmäisestä adventista selvitty. Jotain tuntui kuitenkin puuttuvan, kun lämpömittari näytti +8 astetta ja taivaalta tuli vettä. Kynttilät toivat kuitenkin valoa pimeyteen, kirjaimellisesti, kun sähkötkin katkesivat kesken harmaan ja sateisen illan. 

 

Lapset alkavat olla taas terveinä. Vanhemmalle tuli siis enterorokko, rakkuloita suussa, jaloissa ja käsissä. Ja nuorempi sairasti vauvarokon. Vesirokkoa on myöskin liikkeellä, eli senhän voisi nyt samalla sairastaa?!? Huomenna lähdetään ulos. Jee! Oli tästä sairastamisesta ja pyjamabileiden vietosta jotain hyötyäkin: sain vihdoin vietyä voiton pyykkivuoresta, sain siivottua lasten vaatekaapeista pieneksi jääneet vaatteet, tein käsitöitä ja osaan autot elokuvan vuorosanat lähes ulkoa. Autot elokuvan vuorosanojen osaamisesta tuskin on mitään oleellista hyötyä kodin ulkopuolella. :) Autot 2 elokuva ei ollut meidän vanhimman tytön mieleen. Taisi olla liikaa agenttimenoa, joten kahden katselukerran jälkeen siirryimme takaisin ensimmäiseen osaan.

Ontelokuteista virkkasin pari koria. Toinen kori on tarkoitettu lankojen ja puikkojen säilytykseen ja toinen menee kylpyhuoneeseen. Kylppäriin ja makuuhuoneeseen aion tehdä vielä pari koria joulun jälkeen. Ennen joulua täytyy vielä parit korit tehdä, mitkä menevät pukinkonttiin. Ohjeen pienempään löysin Kangas-aitan sivuilta. Isomman tein samaa ohjetta soveltaen. Kahvat otin uusiokäyttöön vanhasta kangaskassista.