Tämä kakku oli tarkoitus tehdä jo vapuksi, mutta lahopäänä liivatelehdet jäivät kaupan kassalle, joten tein sitten alkuviikosta vähän makeaa jääkaappiin.

Ohjeen olen muokannut useasta eri reseptistä. Kakusta tuli ehkä hiukan liian makea, mutta toisaalta persikka kyllä raikastaa makua mukavasti.

 

Pohja:

200g Digestive-keksejä

n.1/2dl voisulaa

 

Täyte:

6 liivatelehteä

1/2dl persikkalientä

1tlk persikoita

250g Mascarbone-juustoa

1tlk maitorahkaa

1 1/2dl sokeria

1tl vaniljasokeria

 

-Sulata voi ja murskaa keksit. Sekoita keskenään ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin.

- Liota liivatelehdet kylmässä vedessä n.10min. Kuumenna persikkaliemi kiehuvaksi ja sulata puristetut liivatelehdet joukkoon.

- Sekoita Mascarbone-juusto, maitorahka, sokerit ja murskatut persikat keskenään. Yhdistä joukkoon liivateseos.

- Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.