4 munaa

2dl sokeria

1dl gluteenitonta jauhoseosta

1dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

 

- vaahdota munat ja sokeri

- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokeriseokseen siivilän läpi.

- sekoita kevyesti

- kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min.

 

Kostutin kakun ihan perinteisellä sekamehulla.

Täytteenä Bonan päärynä-mango sosetta, sekä kerma-rahkavaahtoa.

 

Koristelu:

- Ensin päällystin kakun kreemillä. Ohje löytyy kinuskikissan blogista.

- Päällystin kakun dr Oetkerin sokerimassalla. Koristekukat tein dr Oetkerin marsipaanista. (Huomasin hämmästyksekseni, että kaikki marsipaanit eivät ole gluteenittomia)

- Kruunukorste on ostettu Ullanunelmista.