4 munaa
2dl sokeria
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
- vaahdota munat ja sokeri
- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokeriseokseen siivilän läpi.
- sekoita kevyesti
- kaada voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min.
Kostutin kakun ihan perinteisellä sekamehulla.
Täytteenä Bonan päärynä-mango sosetta, sekä kerma-rahkavaahtoa.
Koristelu:
- Ensin päällystin kakun kreemillä. Ohje löytyy kinuskikissan blogista.
- Päällystin kakun dr Oetkerin sokerimassalla. Koristekukat tein dr Oetkerin marsipaanista. (Huomasin hämmästyksekseni, että kaikki marsipaanit eivät ole gluteenittomia)
- Kruunukorste on ostettu Ullanunelmista.
Kommentit