Ihanaa... kevät tekee tuloaan!! Lumihanget pienenevät silmissä, vesi solisee ja linnut laulavat. Aurinko lämmittää! :)

 

Kuulun siihen osaan kaupunkimme väestöstä jotka keskittyvät valittamaan, kun mitään tarvittavaa ei täältä löydy.. Viime syksystä saakka pähkäilin, että mistä ihmeestä hankin nappeja käsitöihini. Paikallinen kangaskauppa, kun oli pakannut tavaransa ja muuttanut naapurikylään. Lopulta lähdin kuitenkin penkomaan mummin nappivarastoa, mistä löysin tarvittavat 3 nappia.

Viimeiset pari kuukautta olen potkinut seiniä, kun mistään ei tunnu löytyvän bambulankaa. Tuntuu niin turhalta alkaa tilailemaan nettikaupoista, kun tarve on parille kerälle. Postikulut ovat suuremmat kuin lankakerien hinta.

Tänään päiväkävelyllä eksyin kuitenkin kadun toisella puolella olevaan vaate- ja verhokauppaan! Ja mitä ihmettä... Nappeja ja villalankoja!!! Jos siis olisin vain kävellyt tien toiselle puolelle syksyllä, olisin löytänyt etsimäni napit. Bambulankaa en ikäväkseni löytänyt, mutta ystävällinen myyjä vihjaisi, että olenko käynyt paikallisessa ompelimossa. (ompelimossa???) Ja tosiaan, meidän kaupungissa on pienen pieni ompelimo, minkä seinähyllyt ovat täynnä erivärisiä ja -laatuisia lankoja. Ja löysin kuin löysinkin hakemaani bambulankaa ja sitäkin oli varmaan 10 eri väriä.... Jihaa!

 

 

Ja nyt niitä tiskirättejä väkertämään.