Voivoi, ajatus hyvä mutta toteus jäi "vähän" vajaaksi koristelun osalta. Olin juuri saanut valkosuklaakuorrutuksen valmiiksi, kun tyttönen alkoi kiljua nälkäänsä. Mutta onneksi ulkonäkö ei vaikuttanut makuun... :)

 

Taikina on sama kuin suklaamuffinsseissa.

Jaa muffinssivuokien pohjille taikinaa noin 1cm kerros, lisää suklaanpala (itse laitoin palan Fazerin sinistä) ja kaada päälle taikinaa.

Koristelu

Valkosuklaakuorrutus:

100g  valkosuklaata (itse käytin Pandan suklaata)

1dl tomusokeria

1/2dl kermaa

 

- Sekoita paloiteltu suklaa, sokeri ja neste kattilassa. Keitä, kunnes seos hieman sakenee. Kuorrutus on valmis, kun pisara seosta jähmettyy kylmällä lautasella.

Päälle yritin väkertää vielä pajunoksa koristuksia sulattamalla suklaata ja pursottamalla oksakuviota...